Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Creatieve coaching & Art

Volwassenen

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

Zicht door inzicht

Wie ben jij? “,

weten wie je bent helpt om keuzes te maken die bij jou passen, vaak ben je je daar niet eens bewust van. Fysiek merk je dat er iets aan de hand is  zoals, hoofdpijn, stress, burn-out/bore-out? Jij kan nu zelf het onzichtbare weer zichtbaar maken. Door te creëren met je handen komt er veel sneller inzicht en word je op een veilige manier herinnerd aan de persoon wie jij bent!

Wat levert de individuele coaching op?

“find the story within”

  • Antwoord op de vragen; wie ben ik, waar sta ik , wat wil ik
  • Vertrouwen op eigen kracht en kunnen
  • Minder piekeren en meer zelfkennis
  • Verlies of verandering een plek geven
  • Nieuwe situatie creëren
  • Op een veilige manier leren herkennen en uitten van gevoelens en emoties

Hoe werkt creatieve coaching?

Na een gratis inspiratiegesprek geef ik je naar aanleiding van jouw hulpvraag/doel teken- of schildersopdrachten. Dat wat je met je handen creëert wordt een metafoor voor wat je letterlijk in je leven ervaart en wenst. Juist ook als je weerstand voelt tegen het creëren zelf. Je hoeft geen kunstenaar te zijn, iedereen kan lijnen, vormen en kleuren op papier zetten. Juist door een stap buiten je comfortzone te zetten komt er iets in beweging. Lees hier meer over : 7 tips  om uit je comfortzone te stappen.

Ik daag je uit om met je handen in de verf uiting te geven aan dat wat voor jezelf nog onzichtbaar is. Te voelen in je lijf wat normaal in je hoofd cirkelt. De beelden die naar voren komen vertalen we samen naar jouw situatie op dit moment en hoe je hier verder mee kan. Je bent kapitein op je eigen schip. Ik luister zonder oordeel en begeleid je op een veilige en positieve manier om de juiste koers te vinden

 

 

 

Ervaringen van klanten:

vrouw 36 jaar

“Ik voel mij veilig, serieus genomen en geprikkeld om verder te gaan door de coaching. Durf steeds meer van mezelf te laten zien. Ik voel mij zekerder, rustiger, stabieler en vrijer! Ik raad je aan heel veel mensen aan.”

Vrouw 29 jaar

” Ik wist niet dat er zoveel uit de beelden gehaald kon worden. Nu voel ik pas wat ik voorheen alleen in mijn hoofd had. Zo krijg ik er meer grip op en word de warboel in mijn hoofd veel rustiger.”

Vrouw 35 jaar

“Creatieve coaching gevolgd bij Hanneke en hier veel aan gehad.
Ze heeft mij goed geholpen door minder te denken (vasthouden)
en meer te voelen (loslaten).”

Kosten € 50,- per uur *

Wil jij ook op  zoek naar jouw verhaal, meld je dan aan voor een Gratis inspiratiegesprek